Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

CONNECTA AMB L'AJUNTAMENT

Si té alguna consulta, dubte o aclariment que fer a l’Ajuntament de Rafelguaraf, pot fer-lo emplenant el següent formulari. La consulta serà remesa al departament oportú perquè atenga a la seua resposta.

En cas que conega el departament, li recomanem que faça la consulta directament al mateix per a agilitar el procés de resposta. Igualment, i si ho considera, pot fer la consulta per telèfon al número de l’Ajuntament.

Gràcies per la seua col·laboració.

Formulari de Contacte

L'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcione en aquest formulari de contacte, seran tractats per AJUNTAMENT DE RAFELGUARAF com a responsable d'aquesta web:

  • Finalitat del tractament d'aquestes dades: Respondre a les consultes, dubtes o aclariments plantejats
  • Legitimació Consentiment de l'interessat
  • Destinataris: Aquestes dades no se cediran a tercers sense una base jurídica que legitime aquest tractament
  • Drets: Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i oposició a les dades, així com altres drets, indicats en la informació addicional, en l'adreça del responsable, o en l'adreça de correu electrònics administracio@rafelguaraf.es, adl@rafelguaraf.es, així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control.
  • Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la política de privacitat.

Informació de Contacte

direcció

atenció ciutadana

Horari d’Atenció al Públic

Xarxes Socials