Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

PARTICIPACIÓ

Presentació projecte IDEA JOVE
6 i 8 de setembre

Es tracta d’un projecte que va posar en marxa un procés participatiu de recollida de propostes amb aplicació directa a Rafelguaraf, dirigit a la joventut de la zona, d'entre 12 i 18 anys. La iniciativa es presenta de manera virtual i audiovisual, mitjançant un vídeo de presentació, utilitzant les xarxes socials, per a fomentar i augmentar l’interès del veïnat d’aquesta edat.

COMENÇA "IDEA JOVE REAFELGUARAF"

Reglament IDEA JOVE
8 de setembre

Amb la finalitat de donar un context normatiu al procés de participació, es crea un reglament específic per a IDEA JOVE Rafelguaraf 2023, en el qual es detallen les diferents condicions que han de complir tant les propostes com les persones que participen, així com l'entorn de participació.

PROTOCOL DE PARTICIPACIÓ JUVENIL

Qüestionari a peu de carrer i en línia

L'activitat va consistir a anar pel municipi realitzant l'enquesta a joves d’entre 12 a 18 anys, per a recollir informació sobre l'opinió i propostes de futur per al municipi. Aquesta enquesta també va tindre un format en línia.

Comunicació dels resultats
Entre el 18 i 29 de setembre

Continuant amb la proposta del projecte de potenciar la comunicació amb la joventut a través de les xarxes socials i els mitjans digitals, s'ha fet una campanya de difusió on es comuniquen els resultats del procés participatiu a la població en general.

RESULTATS

Síguenos!