Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

què és rafelguaraf suma futur?

Donar una solució als reptes del futur és una tasca de l’avui. En aquest sentit, el Pla Estratègic Municipal (PEM) de Rafelguaraf | Suma futur és la ferramenta perquè de forma proactiva i sistemàtica comencem a donar resposta a aquestes necessitats. Amb el Pla es redirigiran els esforços i recursos del municipi cap a la presa de decisions on la incertesa minve i s’obtinga el Rafelguaraf que el veïnat vol.


Com a projecte de i per a totes les persones, el PEM s’orienta en el “suma futur”. Aquesta expressió fa referència a la necessitat que siga la gent de Rafelguaraf la que sume propostes, experiències i esforços. El resultat final és minimitzar els problemes del poble i l’optimització del potencial de desenvolupament de Rafelguaraf.

 

Per arribar a aquesta meta el PEM s’ha guiat per uns objectius i una orientació basats en el present per liderar el traç del futur: els Objectius de Desenvolupament Sostenible i l’Agenda 2030. Aquestes iniciatives es dirigeixen en respondre als reptes actuals amb una meta l’any 2030 que és la qualitat de vida de les persones basada en un desenvolupament sostenible, social i econòmic de Rafelguaraf.

Síguenos!