Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

transparència

La transparència representa un element indispensable de rendició de comptes amb la població. Es tracta d’un indicador clau de la qualitat dels governs i és responsabilitat dels poders públics fer arribar a la població aquesta informació pertinent sobre la gestió municipal.

El projecte «Les coses clares» pretén apropar la transparència al veïnat del municipi d’una manera clara i accesible.

A través d’un procés participatiu s’han decidit les àrees de major interés, amb l’objectiu de presentar la informació d’aquestes àrees de forma útil i eficient. Per aconseguir-ho s’han dut a terme diverses accions:

Vídeo de presentació del projecte

Per tal de fer arribar a la població aquesta iniciativa i animar-la a participar es va elaborar un vídeo de presentació que es va difondre a les xarxes socials de l'Ajuntament.

Pots consultar el vídeo en aquest enllaç:

FACEBOOK 

Procés participatiu

Per tal de definir els eixos temàtics, es va dur a terme un procés participatiu que va incloure tant al personal intern de l'ajuntament com a la població:

- Reunions amb part del personal intern de l'ajuntament (personal tècnic i administratiu, així com, l'equip de govern municipal).

- Qüestionari en línia sobre percepció de transparència i àrees d'interés en la població.

- Bustia participativa a peu de carrer per a la sensibilització sobre la importància de la transparència i recaptació d'informació sobre les àrees d'interés.


Els resultats d'aquest procés participatiu pots trobar-los en aquest informe: 

INFORME DE RESULTATS

 

 

 

Entrevistes

Posteriorment, duguérem a terme una activitat a peu de carrer on vàrem realitzar entrevistes a algunes persones del municipi amb la intenció de maximitzar la campanya, donar veu a la població i conéixer les demandes ciutadanes.

Conclusions

Com a resultat de tot aquest procés hem elaborat un vídeo que recull les conclusions de tot aquest projecte i s'han elaborat unes infografies que recullen informació sobre les àrees d'interés escollides en el procés participatiu:

PROJECTES DE FUTUR

BALANÇ DE GESTIÓ

SERVEIS I INFRAESTRUCTURES

Síguenos!